Deze rubriek is gemaakt om informatie te delen en contact te onderhouden in de tijd dat we vanwege het coronavirus niet bijeen kunnen komen in de kerk.

 

Via de knoppen hieronder kunt u de nieuwsbrieven lezen, informatie rond de zondagen vinden en overige berichten bekijken.

 

Hebt u hulp nodig of wilt u eens met iemand praten, klik dan op de knop 'Dorpscontact'.

Wilt u een groet brengen aan de lezers van deze pagina, ga dan naar 'Groet elkaar!'.

 

Kerkdiensten in corona-tijd - bericht van de kerkenraaad - december 2020

Volgens de huidige coronamaatregelen mogen we nog steeds 30 kerkgangers ontvangen, plus medewerkers (voorganger, ambtsdragers, koster, enz). In de praktijk betekent dat, dat u zich in de regel niet hoeft aan te melden, omdat we binnen dat aantal blijven. Alleen in bijzonders situaties is aanmelding wel nodig. Dat staat dan vermeld bij de kerkdiensten.

Aanmelding voor de kerkdiensten - voor zover nodig - kan via ds. Hibma, thibma@hetnet.nl of 0517-341859 of 06-11404591

Tijdens de kerkdiensten mag de gemeente niet zingen. De liederen worden gezongen door een of meerdere voorzangers of op de schermen geprojecteerd. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en het verlaten van het kerkgebouw is verplicht. Koffiedrinken na de dienst is helaas nog niet mogelijk.

 

Streamen van kerkdiensten

Ondertussen is het streamen van de kerkdiensten van start gegaan. U kunt de kerkdiensten live volgen en terugkijken in de rubriek Livestream.